Ξεκίνησαν τον πόλεμο της φωτιάς και τα ΜΜΕ ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες και κυρίως στους αγρότες!


Την αγανάκτηση του πρόεδρου  της κοινότητας Μακροταντάλου στην Άνδρο εκμεταλλεύτηκαν εκεί στο κομματικό ΣΚΑΙ για να ρίξουν την ευθύνη για τις φωτιές στους πολίτες και κυρίως στους αγρότες!

''Εγώ έχω να πω σαν αγρότης στο επάγγελμα, ότι από δω και μπρος να έχετε στα υπόψη σας ότι θα έχουμε μεγάλες φωτιές στην Άνδρο. Πυρκαγιές! Για το λόγο τον οποίο ότι εγώ έχω μια ιδιοκτησία από τον παππού μου, ογδόντα στρέμματα και την έχουν χαρακτηρίσει δασική. Θα βάλω αναγκαστικά φωτιά για να τους αποδείξω ότι αυτό το καλλιεργούσε ο παππούς μου! Οπότε σαν Πρόεδρος έχω να πω ότι να αναμένετε μεγάλες φωτιές, μετά από αυτούς τους χάρτες που είδαμε! Όλοι οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί και λένε "θα τους δείξουμε εμείς τι είναι δασικοί χάρτες'', ανέφερε ο Πρόεδρος Κοινότητας Μακροταντάλου, Ανδρέας Τριδημας στις 8 Μαρτίου. 

 Πρόεδρε, συγνώμη, μην λες τέτοια πράγματα δημοσίως» είπε ο Πρόεδρος Κοινότητας Κορθίου, Ιωάννης Αντωνέλλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΔΗΜΑΣ

- Μα αυτή είναι η αλήθεια! Όλοι οι κτηνοτρόφοι, αγρότες, έχουνε ξεσηκωθεί. "Δεν μπορεί τη δικιά μου περιουσία να μου τη δείχνει δασική!" λέει ο Πρόεδρος Κοινότητας Μακροταντάλου.

- Μη λέμε "θα περιμένουμε φωτιές". Δεν μπορεί να λέμε τέτοια κουβέντα συνέχισε ο Πρόεδρος Κοινότητας Κορθίου

- Να είμαστε προετοιμασμένοι, εγώ αυτό λέω!, είπε ο Πρόεδρος Κοινότητας Μακροταντάλου

 Αγανάκτηση; Βαλτή δήλωση; Λίγη σημασία έχει, αφού την πήραν για να κάνουν τη δουλειά τους.
 

Τώρα εδώ σ' εμάς ξεκίνησαν οι ''δασικές πυρκαγιές'' και είναι σίγουρο πως θα τα ρίξουν στους αγρότες που διαμαρτύρονται για τους δασικούς χάρτες. 

Ο σκοπός είναι να αρπάξουν τη γη μας ξανά οι τραπεζίτες μεσω των συνεργατών τους που βρίσκονται στην εξουσία.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.