ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ;;;


ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ;;;

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Αβραάμ Λίνκολν. Τότε ήταν που άρπαξαν τους τίτλους ιδιοκτησίας και έστησαν τον εμφύλιο που σημάδεψε την ιστορία των ΗΠΑ.
Τον ανάγκασαν να κάνουν την FED  και μετά έκαναν και το κραχ!!! Έτσι αγόρασαν τα πάντα στην Αμερική λόγω του χρέους που είχε η κυβέρνηση... 
Ποιοι τα έκαναν όλα αυτά;;;
Σε ποιούς χρωστούσε  η κυβέρνηση;;; 
Μα στους Ρότσιλντ φυσικά!!!

Οι Ρότσιλντ.... Αυτοί που λένε πως τους ανήκει όλη η Αμερική λόγω του χρέους της κυβέρνησης προς αυτούς!!!

Ο κόσμος εκεί στην περιοχή έχει δημιουργήσει σπίτια και επιχειρήσεις. Έχει πλούσιες δραστηριότητες με κοπάδια ζώα, καλαμπόκια, σόγια, πουλερικά και ότι βάλει ο νους μας!!! Τους χαλάει τα σχέδια όμως....(πάντα η ανάπτυξη του ανθρώπου τους χαλάει τα σχέδια!)


Οι τραπεζίτες λοιπόν αφού είδαν με τα ΜΜΕ τα αμερικάνικα και τα άλλα χαζά τους πως δεν γίνεται τίποτα αποφάσισαν να επιτεθούν ύπουλα στο λαό. Ήρθε η ώρα να χτυπήσουν το λαό δόλια και χωρίς να φαίνεται όπως συνηθίζουν ο εχθρός.

 Μια φωτιά λοιπόν τους ανοίγει τον δρόμο αφού με τα καμένα χάνεται το ιδιόκτητο της επιχείρησης και μετά πολύ εύκολα δικαστικά περνάει στους τραπεζίτες!!!

 Η κλιματική αλλαγή είναι ένα απο τα όπλα τους. ΦΩΤΙΑ ,ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ, ΞΗΡΑΣΙΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΥς ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗς ΚΛΙΜΑΤΙΚΗς ΑΛΛΑΓΗΣ.
 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!!! Με τα πυρηνικά πειράματα στην στρατόσφαιρα έκαναν τις τρύπες του όζοντος και τώρα μιλάνε για κλιματική αλλαγή;;;

Η νίκη του προέδρου Τραμπ είναι που τους έκανε να ανοίξουν αυτό τον ύπουλο πόλεμο εναντίον του Αμερικάνικου λαού... Γιατί ο Τραμπ κέρδισε!!! Όχι μόνο δεν έχασε το Κογκρέσο αλλά αύξησε και τους ψήφους στο Βουλευτικό!!!

  Η επόμενη κίνηση του ήτανε να διώξει τον γενικό δικαστή γνωστό απεσταλμένο του διαβολικού κατεστημένου του χρήματος των χαρτοτραπεζών και να επαναφέρει όπως δήλωσε τον κανόνα χρυσού!!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΧΑΡΤΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ  ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΛΕΜΟ...


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! 
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ... ΛΙΓΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ!!! ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟς ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ...
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ Ή Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!
 ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΣΩς ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥς θΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΣΙΑ!!!
 ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ!!!
 ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΝ ...

ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.