Κοριτσακι 16 χρονών εδωσε άνιση μάχη με τον κορονοϊό στο Πάιδων Αγία Σοφία



 Σε προληπτική καραντίνα το νοσηλευτικό προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί της

     Το κορίτσι το μετέφερε η μητέρα του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Μετά το θάνατο του κοριτσιού διαπιστώθηκε από μοριακό έλεγχο PCR πως ήταν θετική στον κορονοϊό. Ως εκ τούτου ότι όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια ανάταξής της, μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα.

    Η μητέρα της που έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες είπε στους γιατρούς ότι το παιδί την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη υπέφερε από διάρροια και εμετούς, ενώ από την Τετάρτη άρχισε να νιώθει πόνο στο στήθος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της εκτιμάται πως θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία/νεκροτομή. Στην περίπτωση που ο θάνατός της αποδοθεί στον νέο κορονοϊό, θα είναι ο τρίτος άνθρωπος στην ηλικιακή ομάδα 0-17 ετών, όπου έχει καταγραφεί μόλις το 7,4% των κρουσμάτων κορονοϊού.

 Με πληροφορίες απο το https://www.pontosnews.gr

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.