ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Ότι κι αν κάνουμε, τα κέρδη πάνε στις τράπεζες. Όλα μαζεμένα στα χέρια λίγων και μονοπώλια  παντού...

CVC Advisers, που θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ είναι η εταιρεία FUND που έχει στην κατοχή της τα παρακάτω: 

Τομέας υγείας
Ο Όμιλος Hellenic Healthcare είναι ο μεγαλύτερος χειριστής ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα.

Ο όμιλος διαθέτει έξι νοσοκομεία: Metropolitan Hospital, Metropolitan General, Hygeia Hospital, Mitera, Leto και Creta Interclinic.

Τομέας εμπορίου
Το Skroutz που είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

Τομέας τροφίμων
Η Vivartia είναι μια διαφοροποιημένη εταιρεία τροφίμων στην Ελλάδα, με ηγετικές θέσεις στην αγορά σε κάθε έναν από τους βασικούς κλάδους της: Dairy & Drinks (Delta, UMC), Frozen Foods (Μπάρμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη), Food Services & Entertainment (Goody's, Flocafe, Everest και La Pasteria).
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

CVC Advisers ιδρύθηκε από την Citicorp της  City Bank
Η City Bank ήταν ο πρώτος συνεισφέρων στο Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης το 1913.
Η  FED είναι  η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ και είναι αυτή  που κόβει το χρήμα. Ο  Πρόεδρος που υπόγραψε για να τη σταματήσει και να κόβει το χρήμα το κράτος, ήταν ο Κένεντι ....με το γνωστό αποτέλεσμα...
Στη FED είχε πάει ο Στρός Καν να δει τι γίνετε με τα αποθέματα χρυσού και δε βρήκε τίποτα! Αμέσως μετά συνελήφθη για βιασμό μιας καμαριέρας λίγο πριν αναχωρήσει  από τις ΗΠΑ.
Από τότε δεν ξανακούσαμε γι' αυτόν...

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα  δίκτυο  τραπεζών  ''εταιρειών'' όπου η μια είναι  μέρος της άλλης  μέσω ενός δαιδαλώδους συστήματος για να χάνονται τα ίχνη αυτών που είναι από πίσω.


ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ PANAMA PAPRERS ΚΑΙ ΣΤΑ PANDORA PARERS ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΞΑΜΟΛΑΝΕ ΤΑ ''ΣΚΥΛΙΑ'' ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ  ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ''ΕΦΕΡΑΝ'' ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΩΣΤΕ NA ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ  ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.