Φρέντης Μπελέρης: Απειλούν να γκρεμίζουν σπίτι συνεργάτη του στη Χιμάρα

Απειλούν να γκρεμίζουν σπίτι συνεργάτη του Φρέντη Μπελέρη στη Χιμάρα. «Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι», λέει ο ιδιοκτήτης.

Το σπίτι Έλληνα ομογενή στη Χιμάρα, συνεργάτη του Φρέντη Μπελέρη, απειλούν να καταργήσουν οι Αρχές στην Αλβανία. Αν και ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα, τόνισε ότι δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητα ή μη του Μπελέρη, κάτι τέτοιο φαίνεται πως να ισχύει.

Σύμφωνα με το Live News του Mega, το απόγευμα της Τετάρτης, πολεοδομία, στρατός και αστυνομία της Αλβανίας βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι άλλου ομογενούς και υποστηρικτή του Μπελέρη, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χιμάρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου τόνισε ότι διαθέτει τις απαραίτητες άδειες. «Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του. «Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».

Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.