Μία 43χρονη μητέρα πήγε για εγχείρηση ρουτίνας και πέθανε. Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει ο σύζυγος και ζητά να αποδοθούν ευθύνες.






Μια μητέρα μόλις 43 ετών πέθανε αφότου υποβλήθηκε σε επέμβαση ρουτίνας για αφαίρεση ινομυωμάτων. Ο σύζυγός της καταγγέλλει ιατρική αμέλεια, ενώ ζητά να αποδοθούν ευθύνες.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος σύζυγος της Διονυσίας, Αντώνης, κατηγορεί τους γιατρούς για τον θάνατο της μητέρας των παιδιών του. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, το χειρουργείο προγραμματίστηκε για τις 17/2/2022. Έναν μήνα πριν, είχε αιμορραγία, πήγε στο νοσοκομείο και της έκαναν μετάγγιση γιατί είχε χάσει πολύ αίμα.

«Ήρθε η χειρουργός, μου είπε να μην ανησυχώ και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου είπε ότι είναι μια απλή επέμβαση ρουτίνας. Όταν τελείωσε το χειρουργείο μου είπε η γιατρός ότι πρώτη φορά έκανε τόσο εύκολη επέμβαση. Μου είπε "Δε θα είμαι εδώ, πρέπει να φύγω γιατί πέθανε η ξαδέλφη μου στη Δράμα"», δήλωσε ο Αντώνης.

Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, η 43χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται για έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, αλλά και την πλάτη, πόνους που οι γιατροί ερμήνευαν ως μετεγχειρητικούς. Όμως οι πόνοι άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονοι. Τότε ο Αντώνης ζήτησε από φίλη που γνώριζε τη γιατρό να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει τι συνέβαινε.

«Είπε ότι το γνώριζε από τους άλλους ασθενείς που βρίσκονταν στον θάλαμο γιατί φώναζε και ούρλιαζε. Μας είπε να μην ανησυχούμε και ότι κάτι την πείραξε στο στομάχι από τα φάρμακα. Διαβεβαίωσε ότι το πρωί θα είναι καλά», ανέφερε ο σύζυγος της Διονυσίας. Η Διονυσία όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε την επόμενη ημέρα το πρωί.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και δεν ήξεραν τι να μου πουν, φαινόταν στα μάτια τους το λάθος που έχουν κάνει. Μου είπαν ότι πήγαν όλοι οι γιατροί και την εξέτασαν όμως κανείς δε γνωρίζει γιατί πέθανε», τόνισε ο Αντώνης.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν της πήραν ποτέ το ιστορικό πριν τη χειρουργήσουν, παρόλο που είχε πολλά προβλήματα υγείας. «Έναν μήνα πριν είχε κάνει μετάγγιση αίματος. Είχε κάνει τέσσερις καισαρικές και είχε ατροφικό νεφρό εκ γενετής και το ήξερε», πρόσθεσε.

Η οικογένεια της 43χρονης μητέρας ζητά δικαίωση. «Θέλουμε να αποδοθούν ευθύνες. Μου στέρησαν τη Διονυσία μου, τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών μου», κατέληξε ο κ. Αντώνης. Από την νεκροψία - νεκροτομή προέκυψε ότι η άτυχη μητέρα κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία, αιτία θανάτου στην οποία καταλήγουν τρεις ιατροδικαστές.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.