Ανακοινώθηκε η ημερομηνία των Ευρωεκλογών:Θα διεξαχθούν από τις 6 έως 9 Ιουνίου 2024! 


 Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τετάρτη (17/5) η ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν οι επικείμενες ευρωεκλογές.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η σουηδική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, οι πρεσβευτές των 27 χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν να ορίσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επικείμενων ευρωεκλογών στο διάστημα 6 έως 9 Ιουνίου 2024.

Επόμενο βήμα για να «κλειδώσει» και τυπικά η παραπάνω πολιτική συμφωνία, είναι να υιοθετηθεί επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα (22/5) από Συμβούλιο Υπουργών.

Η εκλογή των ευρωβουλευτών, που γίνεται κάθε πέντε χρόνια με καθολική ψηφοφορία, θα σημάνει την αρχή για την ανανέωση των επικεφαλής των κυριότερων ευρωπαϊκών θεσμών (Κοινοβούλιο, Επιτροπή, Συμβούλιο). 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.