Ο πρόεδρος των κρεοπωλών κατά του Άδωνι Γεωργιάδη γιατί ""στέλνει τον κόσμο στα σούπερ μάρκετ.Είναι κοροϊδία να βάλει τα αμνοερίφια στο "Καλάθι του Πάσχα"


 


 Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Σάββας Κεσίδης εξαπέλυσε μύδρους κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το «καλάθι του Πάσχα» το οποίο κάνει σήμερα πρεμιέρα στα σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο «καλάθι»  συμπεριλαμβάνονται τελικά το αρνί και το κατσίκι.

Σύμφωνα με τον κ.Κεσίδη, στη συνάντηση που είχαν οι κρεοπώλες με τον υπουργό Ανάπτυξης συμφωνήθηκε να μην μπουν τα αμνοερίφια στο καλάθι, αλλά την επόμενη μέρα ο κ.Γεωργιάδης ανακοίνωσε περιχαρής ότι μπαίνουν!

Μέσα σε ένα βράδυ όμως όλα άλλαξαν (γιατί άραγε…) όπως είπε ενοχλημένος ο κ.Κεσίδης.

«Όλα μέλι γάλα, όλα συμφωνημένα και μετά μέσα σε ένα βράδυ κάτι άλλαξε, κάτι ουρανοκατέβατο, κάποιο χέρι του Θεού ακούμπησε μια μπάλα και αλλάξανε τα πράγματα.

Συμφωνήσαμε ότι δεν θα μπει το αρνί και το κατσίκι στο πασχαλινό καλάθι … Την επόμενη μέρα στέλνει τον κόσμο στα σούπερ μάρκετ, τι άλλο να πούμε; Κοροϊδία. Δεν μας πειράζει που μπαίνει το αρνί και το κατσίκι στα σούπερ μάρκετ τόσο πολύ, όσο το ότι η ίδια η κυβέρνηση στρέφει τον κόσμο να πάει να το αγοράσει από κει».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.