Ο Οικονομικός Εισαγγελέας Χ.Μπαρδάκης διέταξε έρευνα για τον παραιτηθέντα βουλευτή της Ν.Δ Θ.Χειμάρα!!


 


 Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη μπήκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας, για τις αναθέσεις που φέρεται να λάμβαναν εταιρίες του από το Δημόσιο.

Ο κ. Μπαρδάκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί η ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας στην απιστία καθώς και κάθε άλλου αυτεπαγγέλτως διωκόμενου αδικήματος.

Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά να ελεγχθούν οι επίμαχες συμβάσεις των εταιρειών οι οποίες έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή, από τις 17 Ιουλίου του 2019 και μετά.  

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.