Σύγκρουση οχημάτων στην Κατεχάκη με πέντε τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά!!


 

 




Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου και τον ελαφρύτερο άλλων τεσσάρων επιβαινόντων.

Από τη σύγκρουση που έγινε όταν το ένα όχημα προσπάθησε να κάνει αναστροφή αριστερά στο ύψος του θεάτρου Μπάντμιντον, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Υπάρχουν και άλλοι τέσσερις τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε δύο νοσοκομεία, το ΚΑΤ και το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια των δύο οχημάτων, λάδια στο οδόστρωμα ενώ αστυνομικοί της τροχαίας κάνουν αυτή την ώρα μια πρώτη εκτίμηση για το πώς συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.