Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΠΙΑ ΟΧΙ ΧΩΡΑ.ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ


 


 Ένα νέο βίντεο, από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έρχεται στη δημοσιότητα, με φιλότουρκους Πακιστανούς να υψώνουν την σημαία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δίπλα από το άγαλμα του Αριστοτέλη.

Το βίντεο μάλλον τραβήχτηκε το καλοκαίρι, αλλά  τώρα είδε το φως της δημοσιότητας, όμως δεν έχει καμία σημασία το πότε έγινε,  αλλά γιατί έγινε.

Μάλιστα ύψωσαν την σημαία τους δίπλα στο άγαλμα του Αριστοτέλη, ενώ έκαναν και βόλτα με την πακιστανική σημαία στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, ως νέοι κατακτητές.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.