Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Υμηττού - Ένας τραυματίας, μία σύλληψη

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν λίγο πριν τις 02:00, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στο πεζοδρόμιο που ήταν σταθμευμένα τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τέσσερα από αυτά. Τα τέσσερα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

H Πυροσβεστική επιχείρησε στο σημείο με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της ομάδας Δράση, οι οποίοι εντόπισαν και δεύτερο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του καταστήματος. Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων έχει γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης κι άλλη φορά, πριν μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα ατόμων που βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον φύλακα της αντιπροσωπείας ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή άγνωστοι πυρπόλησαν όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ πολυκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής πρεσβείας, το όχημα ανήκει σε Ιταλίδα διπλωμάτη.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο όχημα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα. Οι αρχές εντόπισαν σε κοντινή απόσταση μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό, προσανάμματα και σπίρτα. Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

 in.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.