Ρ,ΠΙΤΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2050,,,,ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑΡ,ΠΙΤΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2050,,,,ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

Ερωτήματα προς τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, σχετικά με την Επιτροπή «Ελλάδα 2050» και την Ρεβέκκα Πιτσίκα, θέτει ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μάριος Κάτσης.

      Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης με απόφασή του (Τεύχος B' 1603/04.04.2022) διόρισε την κ. Πιτσίκα σε Ομάδα Εργασίας για την επεξεργασία και υποβολή εισηγήσεων, προτάσεων και μελετών προς υποβοήθηση του έργου της Ειδικής Γραμματείας αναφορικά με την εκπόνηση της έκθεσης "Ελλάδα 2050"» και ρωτά μεταξύ άλλων με ποια κριτήρια αξιολογήθηκε ως κατάλληλη για τη θέση και ποιος ο στόχος της εν λόγω έκθεσης. «Τι αποτέλεσμα θα παράξει αυτή η μελέτη-εισήγηση της ομάδας εργασίας "Ελλάδα 2050". Μήπως ετοιμάζετε νέο ρεσάλτο στα χρηματοδοτικά εργαλεία με νέα φωτογραφικά έργα; Μήπως σε επόμενο στάδιο ετοιμάζατε και ειδικό προϋπολογισμό στην ομάδα αυτή;»

αναφέρει  στην συνεχεια ο  Μάριος Κάτσης.

Πάντως η κ. Πιτσίκα είναι πρότυπο "αριστείας" και εργατικότητας για τα νέα παιδιά που μένουν άνεργα επειδή δεν ξέρουν να "συντάξουν βιογραφικό"! Όλη μέρα στο μεροκάματο ως αυτοδημιούργητη: Από ΔΣ σε ομάδα εργασίας και από φορέα σε φορέα για αναθέσεις και διαγωνισμούς. Και στον ελεύθερο της χρόνο το μητρώο στελεχών ΝΔ. Άριστα να της βάλετε κ. καθηγητά!

      Υ.Γ.: Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και όζει! Ευτυχώς όχι για πολύ, ο ελληνικός λαός δεν θα κανονικοποιήσει με την ψήφο του τις "γαλάζιες ακρίδες"». 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.