«Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα»τρώνε τα λεφτά μας και το λένε επενδύσεις-πάει το μαξιλάρι«Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα»τρώνε τα λεφτά μας και το λένε επενδύσεις-πάει το μαξιλάρι

Η μονή κυβέρνηση από καταβολής του Ελληνικού κράτους που άφησε μαξιλάρι δηλαδή ταμείο για την άλλη κυβέρνηση ήτανε η προηγούμενη ΆΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΉΣΩ ΠΆΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΆΡΙ
 ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΟΡΑΚΙΩΝ

Οι Πάτσης και Μαραβέγιας ήταν μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» στο πάρτι με το δημόσιο χρήμα καθώς υπάρχουν κι άλλα «γαλάζια» στελέχη που συμμετέχουν σε αυτό, όπως η πρόεδρος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ. και σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ρεβέκα Πιτσίκα,  της οποίας η εταιρεία φέρεται να έχει εισπράξει 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Σε μια ακόμη αποκάλυψη για το νέο σκάνδαλο με την σύμβουλο του πρωθυπουργού Ρεβέκκα Πιτσίκα προχώρησε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης:

Αποκάλυψε πως εκτός του ότι είναι διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, είναι διορισμένη από το 2019 με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και στον οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Προϊόντων.

«Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα Δε φτάνει που πήρε μεχρι στιγμής μισό εκατ. αναθεσούλες από το Δημόσιο, είναι κ’ διορισμένη από το 2019, με απόφαση του Υπ.Εξ. στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων»

«Ούτε τώρα την ξέρετε;» καταλήγει στην παρέμβασή του ο Μάριος Κάτσης.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.