Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ REAL ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ  ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ REAL ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ.
 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΣΤΑΣΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

«Η πράξη αυτή συγκεντρώνει την καταδίκη της κυβέρνησης και τους συνόλου του πολιτικού κόσμου.
Ήρθα εδώ για να εκφράσω τη συμπαράστασή μου, της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στον Real.

Η συντεταγμένη πολιτεία, η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκές και ανοιχτό μέτωπο με τους μπαχαλάκηδες και τις δυνάμεις του περιθωρίου που επιχειρούν σε διάφορα μέτωπα, σε διάφορα πεδία να επιβάλλουν τον σκοταδισμό που έχουν στο κεφάλι τους στην ελληνική κοινωνία και δημοκρατία.

Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, είτε πρόκειται για τα πανεπιστήμια είτε πρόκειται για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό βίο, τον Τύπο, ή των ιδιωτικών προσώπων.

Η σημερινή επίθεση είναι άλλος ένας κρίκος μιας αλυσίδας με επιθέσεις σε δημοσιογράφος, σε σπίτια στελεχών της κυβέρνησης , σε βουλευτές της ΝΔ, στο βουλευτικό προσωπικό.

Η συντεταγμένη πολιτεία θα κάνει τη δουλειά της και θα οδηγηθούν απέναντι στη δικαιοσύνη όλοι αυτοί που επιχειρούν να μας τραβήξουν προς τα κάτω, επιχειρούν τον σκοταδισμό και την τρικυμία που τους χαρακτηρίζει, να τον επιβάλλουν στη δημόσια ζωή.

Η δημοκρατία μας, η ποιότητα της δημοκρατίας μας και η ελευθεροτυπία είναι πλήρως θωρακισμένες και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες».Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.