Δεύτερη μέρα συνεχόμενης πτώσης των τιμών του χρυσού, Στο χαμηλότερο επίπεδο τεσσάρων εβδομάδων!!


 


 Δεύτερη συνεχή πτώση κατέγραψαν την Τρίτη οι τιμές στα συμβόλαια του χρυσού, κατασταλάζοντας στο χαμηλότερο επίπεδο τους για πάνω από τέσσερις εβδομάδες.

Δεύτερη συνεχή πτώση κατέγραψαν την Τρίτη οι τιμές στα συμβόλαια του χρυσού, κατασταλάζοντας στο χαμηλότερο επίπεδο τους για πάνω από τέσσερις εβδομάδες.

Το αμερικανικό δολάριο συνεχίζει να «απολαμβάνει έναν μεγάλο ούριο άνεμο από τα αυξανόμενα επιτόκια στις ΗΠΑ, με την απόδοση του 10ετούς να εκτοξεύεται προς το 3,45%» ενόψει των ανακοινώσεων νομισματικής πολιτικής από την Fed την Τετάρτη, δήλωσε στο Marketwatch o αναλυτής Colin Cieszynski της SIA Wealth Management. Πιο συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, σε υψηλό 11ετίας «εκτοξεύεται» η απόδοση του 10ετούς ομολόγου του αμερικανικού δημοσίου, ανεβαίνοντας 7 μονάδες βάσης στο 3,44% και διαπραγματεύεται κοντά σε ενδοσυνεδριακά υψηλά, αφού έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό της από το 2011.

Ο χρυσός ενδέχεται να παραμείνει ενεργός όσο διαρκεί η συνάντηση της Fed και να ξαναδοκιμαστεί στα επίπεδα των 1.785 δολαρίων, όπου τον Μάιο «έπιασε» τα χαμηλότερα επίπεδα του, κάτι που «παραμένει μια πιθανότητα, με το αμέσως επόμενο πεδίο στήριξης αν αυτό αποτύχει πιο κοντά στα 1.760 δολάρια», προσέθεσε.

Έτσι την Τρίτη ο χρυσός παράδοσης Αυγούστου, έχασε 18,30 δολάρια ή 1,04% στις 1.813,50 δολάρια η ουγγιά.

Το ασήμι παράδοσης Ιουλίου, έχασε 30 σεντς ή 1,4% στα 20.954 δολάρια η ουγγιά, έχοντας «κατρακυλήσει» 3,1% την Δευτέρα. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.