«Πολιτική η δίωξη κατά της Γ.Παπαδάκου» λέει ο Δ.Τσοβόλας μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη


Οι Δημήτριος Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα, ως συνήγοροι υπεράσπισης της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Ευχάριστη και ανέλπιστη, η χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας.

Ευχάριστη, καθώς αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο υπέρ της αθωότητας της Γιάννας Παπαδάκου και της υποστήριξης της εξ αρχής εκπεφρασμένης άποψής μας ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη.

Περιμέναμε μία παρόμοιου περιεχομένου τοποθέτηση, βάσει των μέχρι τότε αλλεπάλληλων δηλώσεων από διάφορα κυβερνητικά στελέχη, με στόχο την παρέμβαση στην λειτουργία και απονομή της δικαιοσύνης εκ μέρους της Κυβέρνησης. Αλλά μιας τέτοιας έκτασης παρέμβαση και μάλιστα προερχόμενη από τα πιο επίσημα χείλη, από το βάθρο της Δημοκρατίας, ήτοι της Βουλής, πραγματικά υπήρξε για εμάς ανέλπιστο δώρο, τρανή επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας!

Αναμένουμε τις αυτονόητες αντιδράσεις. Από το χώρο της Δικαιοσύνης, της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Ή μήπως όχι….;Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.