ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΑΣ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ



Διαμαρτυρίες με αυστηρά σχόλια κριτικής καταγράφονται στα κοινωνικά δίκτυα για την αδιαφορία του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με το έργο της Διονυσιάδας Πηγής που κακά τα ψέμματα έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του στην παραλία Κυπαρισσίας εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα ένα από αυτά τα μηνύματα αναγνώστη αναφέρει και τα ακόλουθα αποκαλύπτοντας και το φωτογραφικό υλικό που αναρτήθηκε. 
Το ΕΡΓΟ σημειωτέον δεν τελείωσε ποτέ και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση επίπεδο δυο ακόμα δημαρχοντίες…
«Προς τη διοίκηση του δήμου.

Αλήθεια δεν ντρέπεστε? Δηλαδή συγγνώμη, περνάτε από το σημείο εκεί καθημερινά και δεν νιώθετε τίποτα? Έστω  το αίσθημα της ευθύνης, να σκεφτείτε ότι όλο αυτό είναι λάθος και πως πρέπει να αλλάξει? Η μήπως η δουλειά σας τελείωσε με την εκλογή? 

Γυμνά καλώδια παντού, καρφιά,σίδερα ,σκουπίδια διαλυμένα όλα.

Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να τα φτιάξετε?»


kyparissialive

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.