Ετοιμάζεται Ταμείο Φυσικών Καταστροφών από το υπουργείο Ανάπτυξης

ΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ....
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΤΟΤΕ ΕΦΑΓΑΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ;
ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ. ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗ...

Το υπουργείο Ανάπτυξης προσανατολίζεται στη δημιουργία ενός ξεχωριστού ταμείου για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που θα αφορά κυρίως τις αποζημιώσεις και την ενίσχυση των υποδομών, τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,1 και τον Νίκο Ανδρίτσο.
Εξήγησε ότι τα χρήματα θα προέρχονται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και στόχος είναι να υπάρχει συγκεκριμένο κονδύλι, ώστε οι πληγέντες να λαμβάνουν το συντομότερο τις αποζημιώσεις τους.


Για την καταβολή της επιδότησης για την εστίαση, ο κ. Τσακίρης τόνισε ότι έχουν κατατεθεί συνολικά περίπου 30.000 αιτήσεις και έχουν πληρωθεί πάνω από 10.000. Εκτίμησε ότι οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν 10 - 15 Σεπτεμβρίου. Εκτίμησε ότι όντος του Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν και οι επιδοτήσεις για τον τουρισμό.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.