ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ,,,,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΗΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;


Αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης δίνει στην δημοσιότητα και ανακοινώνει τα μέτρα  για τα""προνόμια των εμβολιασμένων "" καθώς και τις""  πρωτοβουλίες που παίρνει η κυβέρνηση του  για την αναχαίτηση της μετάλλαξης του κορονοϊού και το τείχος της ανοσίας"".

Ήδη τα πρώτα μέτρα είναι προπληρωμένη κάρτα σε νέους έως 25 ετών για να εμβολιασθούν και να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σε θέατρα εστιατόρια , καφετέρειες κινηματογράφους κτλπ..

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι τα μέτρα ...

 "Αφορούν όλους όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί, αλλά και αυτούς που θα εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αξιοποιώντας αυτό το νέο ψηφιακό πορτοφόλι οι νέοι μας θα κάνουν πιο εύκολα διακοπές. Πρόκειται για μία οφειλή προς τη νεολαία, ένα ευχαριστώ για την επιμονή τους και την υπομονή τους. Αποτελεί και ένα κίνητρο να εμβολιαστούν για τους νέους που συμβάλλουν περισσότερο στην κινητικότητα. Το εν λόγω κίνητρο αφορά και στην καταπολέμηση της μετάλλαξης τύπου Δ. Είναι οι νέοι, λοιπόν, που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν φρένο στον ιό πατώντας γκάζι προκειμένου να φτάσουμε στο 70 -γιατί όχι και στο 80%- του τείχους ανοσίας. Είναι μία ενέργεια που έχει πολλούς ευνοημένους» διευκρίνισε επίσης.

Και ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε: «Κρατάμε τη μάσκα όταν είμαστε πολλοί. Σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα στους κλειστούς χώρους. Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται "freedom pass"».

Σαν το ποντικάκι που τσιμπάει το τυράκι και μπαίνει στην φάκα!!!


Και εδώ τίθεται τό ερώτημα!!Γιατί τόση βιασύνη για να εμβολιασθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού;; Τι φοβούνται;; Γιατί αποκρύπτουν στοιχεία ότι ο αριθμός θανάτων απο τά εμβόλια και οι παρενέργειες τους είναι πολύ μεγάλες;; Γιατί τα προσμετρούν στους ήδη καταγεγραμμένους θανάτους απο τον κορονοϊό;;

Φοβούνται ότι  δεν τους βγαίνουν τα σχέδια τους γιατί ο κόσμος αντιδρά σε ότι πάνε να του επιβάλλουν με το ζόρι....(Βλέπε μετάλλαξη κορονοϊού ΔΕΛΤΑ,,βλέπε  αστυνομική ομάδα ΔΕΛΤΑ)

'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΚ;;;;

''ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ''ΔΩΡΑΚΙΑ'' !!!

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ!!!

''ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!'' ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΔΙΚΟΥΣ'' ΤΟΥΣ!!!


Και με τον πιο επίσημο και τρανό τρόπο δείχνουν ότι με αυτά που ""προσφέρουν ""ξεφτιλίζονται και οι ίδιοι αλλά ξεφτιλίζουν έναν ολόκληρο λαό,,Που δείχνουν ότι μας υπολογίζουν μόνο για σκλάβους, δούλους να μας κατευθύνουν τις ζωές μας κατά το δικό τους δοκούν και να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε και να χαράξουμε την δική μας πορεία στην ζωή μας!!

Άραγε οι νέοι μας θα διακρίνουν , θα νοήσουν ότι η ζωή τους μπαίνει σε ""κίνδυνο, σε μονάδα εντατικής"' ;; Δεν πρέπει να κοιτάξουν το εφήμερο,, αλλά το ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ να είναι ΚΑΘΑΡΙΟ και στην ευθεία με την μετέπειτα ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

 Να νοήσουν ότι με τον τρόπο αυτόν που μας σερβίρουν ,μεταλλάσουν την ΘΟΡΙΑ ,ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ,,Την μεταλλάσουν στα δικά τους δεδομένα με ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ,,

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,,,ΤΗΝ  ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗΣ...

ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,,,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΝΙΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΜΑΣ;;

ΝΑΤΑΣΑ

 

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.