Μεγάλη φωτιά στο κεντρικό Λονδίνο


Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε σταθμό του μετρό, ενώ σημειώθηκαν εκρήξεις και πυκνός καπνός έχει καλύψει τον ουρανό. 

Συγκεκριμένα, 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου με 70 πυροσβέστες έχουν κινητοποιηθεί για να σβήσουν τη φωτιά, που ξέσπασε στον σταθμό  "Elephant and Castle", όπως μεταδίδεται σε βρετανικά ΜΜΕ και στα social media από πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή. 

Μάρτυρες που βρίσκονται στο σημείο μάλιστα αναφέρουν πως σημειώθηκαν και εκρήξεις, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον μαύρο καπνό που έχει προκύψει, αλλά και το ξέσπασμα της φωτιάς. Η Πυροσβεστική ανέφερε πως έχει δεχτεί περίπου 50 κλήσεις σχετικά με την πυρκαγιά.

Οι Αρχές απομάκρυναν τους πολίτες επειγόντως από τον σταθμό αφού ξέσπασε η φωτιά και καλούν τον κόσμο να μην πλησιάζει στην περιοχή. Για την ώρα, δεν είναι γνωστή η ακριβής αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς, ούτε έχει γνωστοποιηθεί το αν υπήρξαν τραυματισμοί. 

Μάρτυρες στο Twitter αναφέρουν ότι η πυρκαγιά έχει ξεκινήσει σε κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων που βρίσκεται κάτω από τον σταθμό, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σε ανακοίνωση της υπηρεσίας σιδηροδρόμων (Network Rail) αναφέρεται πως υπάρχουν προβλήματα με καθυστερήσεις ή ακυρώσεις στα δρομολόγια εξαιτίας της πυρκαγιάς. 

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου είπε ότι τέσσερα αυτοκίνητα έπιασαν φωτιά σε γκαράζ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό.







Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.