Τελειώνει η παράταση του ΟΣΔΕ για ενισχύσεις και πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ στις 30 ΙουνίουΣτις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η σιωπηρή παράταση που δόθηκε από τον ΟΣΔΕ αλλά και των εκκρεμοτήτων του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις πληρωμές.
Η δυνατότητα παρέχεται μέσω των πρωτοκόλλων που παραμένουν ανοιχτά ώστε οι παραγωγοί να μην επιβαρυνθούν με ποινές.

Έτσι η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με αρκετά ΚΥΔ της χώρας να τρέχουν να προλάβουν την άτυπη προθεσμία. 

Πληρωμές

Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία βρίσκεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή των ενισχύσεων έτους 2020 που υπολείπονται. Το συνολικό ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 4.337.000 ευρώ. Εκτός από τις παραπάνω ενισχύσεις αναμένεται να πληρωθούν οι ενισχύσεις για την συνδεδεμένη ενίσχυση για την εκτροφή μεταξοσκώληκων, ενίσχυση για την καλλιέργεια μαστίχας Χίου και την πρόσθετη ενίσχυση Διαεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.