Αύριο Παρασκευή εξετάζεται από την εισαγγελία Βρυξελλών η ακρόαση του ευρωβουλευτή της ΧΑ Γιάννη Λαγού για την έκδοση του στην Ελλάδα βάσει εντάλματος


Το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες η ακρόαση του πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, προκειμένου να εξεταστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του που εκδόθηκε από την Ελλάδα. Η ακρόασή του θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και η απόφαση θα ανακοινωθεί από την Εισαγγελία Βρυξελλών.


Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάννης Λαγός βρέθηκε ενώπιον του Βέλγου δικαστή πριν από μια εβδομάδα και οι αρχές φαίνεται να θέλουν να επισπεύσουν την όλη διαδικασία. Οδηγήθηκε στις φυλακές στις 28 Απριλίου και έστειλε μήνυμα για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής του με ρατσιστικές κορόνες.

Όπως, όλα δείχνουν, φαίνεται πως θα συναινέσει με την έκδοσή του στην Ελλάδα για να εκτίσει την ποινή του.
«Δεν με ενδιαφέρει εάν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω»

«Βρίσκομαι σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ - γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι - Αλλάχ Ακμπάρ και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.