Σπέρνει την διχόνοια στον λαό και στην εκκλησία το κράτος.Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος έξι ιερέων για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού




Δικογραφία σε βάρος ιερέων στη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκε από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, καθώς τέλεσαν τη λειτουργία της Αναστάσεως σε διαφορετικό ωράριο από αυτό που είχε καθοριστεί.

Πρόκειται για Ιερούς Ναούς σε κέντρο Θεσσαλονίκης, Συκιές, Ευκαρπία, Λαγκαδά, Σοχό και Ασκό.
Η λειτουργία το βράδυ της Ανάστασης έγινε  στις 24:00 και όχι στις 21:00, όπως προέβλεπαν τα μέτρα του Πάσχα για τις εκκλησίες.

Ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος,είναι επικριτικός προς τους ιερείς της περιφέρειάς του που έκαναν ανταρσία και δεν ακολούθησαν όσα ορίστηκαν την Ανάσταση. Μάλιστα διεμήνυσε ότι θα καταθέσει στον εισαγγελέα για τους αρνητές ιερείς.

Για όλα αυτά τα παραπτώματα ανέφερε ότι θα επισκεφτεί την Εισαγγελία Δράμας και θα δώσει τη μαρτυρία του για τους αρνητές ιερείς.


 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.