Αναμονή για τη νεκροψία της 68χρονης που πέθανε στην Πέλλα



Αύριο, Τρίτη, θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στην 68χρονη γυναίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην Πέλλα μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η γυναίκα, σημειώνοντας πως η οικογένειά της θέλει απαντήσεις.
«Η νεκροψία-νεκροτομή έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης» είπε, ειδικότερα, και σημείωσε πως η γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου και στις 5 του μηνός έχασε τη ζωή της.
Η 68χρονη, σύμφωνα με τον δικηγόρο, «δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή πρόβλημα υγείας».
Μετά τον εμβολιασμό της, παρέμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας και το βράδυ της ίδιας ημέρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, είχε σκοτοδίνη, τάσεις προς έμετο και ένα σφίξιμο στο στέρνο.
Οι οικείοι της τη μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και ύστερα από 3-4 ώρες έλαβε εξιτήριο γιατί δεν φάνηκε κάτι και υποχώρησαν και τα συμπτώματα.
Κατά τον δικηγόρο, το προσωπικό του νοσοκομείου «καθησύχασε προφορικά την οικογένεια, διαβεβαίωσαν ότι είναι πιθανότητα παρενέργειες του εμβολίου και δεν θα επαναληφθούν».
Δυστυχώς, όμως, τα συμπτώματα επανήλθαν το βράδυ και ήταν εντονότερα. Μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διασωληνώθηκε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Ερωτώμενος για το ποια είναι η αιτία του θανάτου, ο ίδιος επεσήμανε πως και το ίδιο το νοσοκομείο έχει ζητήσει νεκροψία καθώς «έχει ερωτηματικά για το από ποια αιτία πέθανε η γυναίκα».
«Δεν έχουμε αιτία θανάτου, αύριο στη νεκροψία-νεκροτομή (σ.σ. θα φανεί)» τόνισε ο ίδιος.
Επεσήμανε πως η οικογένεια «δεν επιρρίπτει ευθύνες, προς το παρόν, ούτε στους γιατρούς, ούτε στο εμβόλιο. Τους ενδιαφέρει να μάθουν την αλήθεια».
Καταλήγοντας, τόνισε πως η οικογένεια έχει ορίσει σύμβουλο για τη νεκροψία και θα ζητήσει σήμερα τον πλήρη ιατρικό φάκελο για τον θάνατό της.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.