Προβλήματα στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

 Προβλήματα παρατηρούνται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr

 Προβλήματα  στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Προβλήματα παρατηρούνται τo βράδυ της Κυριακής στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr. Τη συγκεκριμένη πλατφόρμα επισκέπτονται μεταξύ άλλων μαθητές  και εκπαιδευτικοί, προκειμένου  να δηλώσουν το αποτέλεσμα των self test τους. Η σελίδα όμως δύσκολα φορτώνει, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν φορτώνει καθόλου. Το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να παρουσιάστηκε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

 τα self test είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στο σχολείο και πρέπει να γίνονται πριν την έναρξη των μαθημάτων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.