Λήστεψαν οδηγό λεωφορείου στο Ελληνικό



Τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν στον οδηγό του με γροθιές μετά από λογομαχία λόγω των καθυστερήσεων που προκαλούσε η αποβίβαση μεγάλου αριθμού επιβατών στις στάσεις της παραλιακής. Μάλιστα ένας από τους δράστες άρπαξε το τσαντάκι του θύματος φεύγοντας.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Βάρκιζα - Αργυρούπολη.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις του οδηγού του και ενός ακόμη συναδέλφου του που επέβαινε για την αλλαγή της βάρδιας, το μεγάλο λεωφορείο, τύπου «φυσαρμόνικα» ήταν ασφυκτικά γεμάτο με αποτέλεσμα σε κάθε στάση να προκαλείται καθυστέρηση λόγω της αποβίβασης πολλών δεκάδων επιβατών.
Αυτή ήταν και η αιτία που μια παρέα είκοσι νεαρών άρχισαν να διαμαρτύρονται μιλώντας προσβλητικά στον οδηγό, μέχρι και την στάση που βρίσκεται στο σταθμό του Μετρό Ελληνικού, όπου και αποβιβάστηκαν μαζί με πολλούς άλλους.
Όμως η λογομαχία συνεχίστηκε με δύο από τους νεαρούς, ηλικίας όλοι από 19 έως 21 χρόνων σύμφωνα με τις καταθέσεις, να μπαίνουν μπροστά στο λεωφορείο ώστε να μην μπορεί ο οδηγός του να φύγει, και τέσσερις να ανοίγουν με την βία την μπροστινή πόρτα και να επιτίθενται με γροθιές στον οδηγό αλλά και στον συνάδελφό του που επιχείρησε να τον προστατεύσει.
Κατά την επίθεση ένας από τους δράστες άρπαξε το τσαντάκι του οδηγού που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο το πορτοφόλι του και άλλα προσωπικά αντικείμενα, και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στον σταθμό του Μετρό.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειές και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε το γεγονός στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού.
Πρόκειται για 57χρονο οδηγό των ΚΤΕΛ ο οποίος έχει «επιστρατευτεί«» από τον ΟΑΣΑ για την αύξηση των δρομολογίων λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι αστυνομικοί, πέρα από τις καταθέσεις των δύο υπαλλήλων του ΟΑΣΑ, έχουν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του Μετρό, βάση του οποίου προσπαθούν να εντοπίσουν τους νεαρούς που επιτέθηκαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον οδηγό του λεωφορείου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.