ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ


 



Συναγερμός στο Παρίσι μετά από επίθεση με μαχαίρι με θύμα γυναίκα αστυνομικό  το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι.

 Ο δράστης συνελήφθη, αφού αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του. Όπως μεταδίδει το γαλλικό κανάλι, δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Η επίθεση έγινε στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος του Ραμπουγιέ. Οι πρώτες πληφορορίες έκαναν λόγο για κρίσιμη κατάσταση της υγείας της αστυνομικού, η οποία δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.