Μετά την ''έξυπνη'' σίτα ήρθαν και τα ''έξυπνα'' μέτρα από τους ''έξυπνους θεατρίνους''Δεν αποδίδει λέει το λοκντάουν αλλά θα κάνουμε σκληρότερο!
Ποιος δουλεύει ποιον;
Διχασμός του κόσμου με κάθε δυνατό τρόπο. Αφού είδαν πως οι μάσκες και τα εμβόλια δε μας δίχασαν και δε μας τρόμαξαν αρκετά κι επιμένουμε να ασχολούμαστε  με την οικονομία και την Εθνική ασφάλεια, έβαλαν μπρος τα μεγάλα όπλα, Κουφοντίνα και Λιγνάδη. Σε μια παράσταση για όλα τα γούστα και επιμέλεια Μητσοτάκη-Τσίπρα - Βελόπουλου.Μη μας ξεγελούν άλλο οι κορώνες μέσα στη βουλή, την κρίσιμη ώρα είναι πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση για το ''καλό'' μας! ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...
Ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει πως έχουν ξεπουληθεί όλα και πως δεν υπάρχει φράγκο στα ταμεία.

Δεν πρέπει να ξέρει πως οι επιστρεπτέες που δίνει με τόση ''χαρά'' η εφορία του Μητσοτάκη και τη διαφημίζει ο Άδωνις είναι με φωτογραφικούς όρους και προϋποθέσεις και πάνε μόνο σε αλλοδαπούς. Κι ας μην έκλεισαν ούτε για μια μέρα τα μαγαζιά των αλλοδαπών....Οι 'Ελληνες παίρνουν ελέγχους  και μείωση αναστολών εργασίας γιατί άνοιξαν με κλικ αγουέι ντε.... κι έβγαλαν πολλά λεφτά οπότε πρέπει να πληρώσουν. Εξάλλου μόνο γι' αυτό τους έχουμε, για να πληρώνουν. 
Θα αφήσουμε τους δημοσίους και τους κολλεγιουπαλλήλους   με αδειο ΑΤΜ;
 Χθες ειπώθηκε στη βουλή πως ο κόσμος δε φοβάται τη 17 Νοέμβρη κι έπεσαν να τον φάνε. 
Είπε πως μόνο τη ΝΔ χτυπάνε και δεν είχε και τόσο άδικο....Γιατί η 17 Νοέμβρη εμφανίστηκε για να διαλύσει  τη  βιομηχανία. Δικά τους κόλπα για να μας έχουν υποχείρια οι πολιτικοί. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΛΕΝΕ...
Μήπως τελικά ο απεργός πείνας δεν είναι και τόσο ''αριστερός'' όσο θέλουν να τον παρουσιάσουν;
Ή μήπως είναι και τον έχουν για βιτρίνα;

Η ίδια ακριβώς ιστορία 'σαν ταινία' παίχτηκε και μετά το τέλος του Β' ΠΠ.
Ίδιοι ''ρόλοι'', ''ίδιο σενάριο''.
Η διασκευή όμως διαδραματίζετε  με άλλους ηθοποιούς και άλλα σκηνικά. 
Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ....Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.