Βρήκαν κοκαΐνη μέσα σε μπανάνες στον Πειραιά



Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών  την Πέμπτη, όταν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ και το Τελωνείο εντόπισαν 90 πακέτα με συνολικά 100 κιλά κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στα τοιχώματα κοντέινερ που ήταν φορτωμένο με μπανάνες.

Το εμπορευματοκιβώτιο είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του από το Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής και είχε τελικό προορισμό το Λιμάνι του Πειραιά.

Για την αστυνομική επιχείρηση δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, προερχόμενων από τη λατινική Αμερική, στο λιμάνι του Πειραιά.

Η τελευταία φορά ήταν στις 3 Φεβρουαρίου, όταν το ΣΔΟΕ με τη συνδρομή του Τελωνείου είχε κατασχέσει 34 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες και πάλι από το Εκουαδόρ. Προορισμός του φορτίου τότε ήταν η Τουρκία.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.