Ο εχθρός είναι μέσα στην πόλη


Το τελευταίο τους χαρτί... «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η Πατρίς»

Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε δείξει τις ομοιότητες μεταξύ κάποιων κομμάτων και  οργανισμών.

Τα ''γνωστά''βλαστάρια που βγαίνουν κάθε φορά να '' διαμαρτυρηθούν προκαλώντας τη δημοσία αιδώ τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τράβηξαν τα φώτα επάνω τους παρενοχλώντας ένα κύριο της περιοχής που είχε επάνω στο μηχανάκι του θρησκευτικά σύμβολα. Έσπασαν ,έσκισαν  με μίσος  μια εικόνα της Παναγίας που είχε μαζί του ''δείχνοντας'' το μίσος που τρέφουν για κάθε τι θυμίζει Ελλάδα και Θεό...


Σε κάποιους ίσως φαίνεται γραφικός,όμως η πίστη του καθενός είναι το στήριγμα του και είναι απαράδεκτος από κάθε άποψη ο χλευασμός του.
Αν ήταν άραγε το κοράνι θα τολμούσαν; Όχι βέβαια γιατί τα ''γνωστά'' αυτά παιδιά σέβονται απόλυτα τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων των άλλων, εκτός των Ελλήνων. Το λέει εξάλλου ξεκάθαρα το σύνθημα που λένε σε κάθε ευκαιρία.
Είναι τα ίδια παιδιά που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των ζώων και θέλουν να επιβάλλουν την vegan διατροφή. Είναι τα ίδια παιδιά που διαμαρτύρονται για τους τρανς και είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Είναι τα ίδια παιδιά που υποστηρίζουν το φεμινιστικό κίνημα και υποστηρίζουν τις εκτρώσεις. Είναι τα ίδια παιδιά που θέλουν την Ελλάδα γεμάτη ''πρόσφυγες'' και ''μετανάστες''.
Είναι τα παιδιά των ΜΚΟ!!! ΜΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
Είναι οι γνωστοί ANTIFA που πολύ πρόσφατα στις ΗΠΑ κηρύχθηκαν ως τρομοκρατική οργάνωση και είναι  ανεπιθύμητοι.

Δεν είναι τυχαίο που συμμετέχουν σε όλες τις διαμαρτυρίες που κηρύσσει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ , το  ΚΕΕΡΦΑ και οι δήθεν αναρχικές συλλογικότητες.

Είναι πληρωμένοι στρατιώτες και ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν τις ''ξένες δυνάμεις'' και να βοηθούν στην αποσταθεροποίηση όταν θέλουν να περάσουν νομοσχέδια ή να σταματήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου στα σχέδιά τους.. 
Αυτοαποκαλούνται ANTIFA, ΛΟΑΤΚΙ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ κι έχουν συμπεριφορά ταλιμπάν και τζιχαντιστών.
Όπως τότε με τη Marfin που δε δίστασαν να κάψουν ζωντανούς ανθρώπους
Τότε που η αντίδραση του λαού είχε κορυφωθεί ενάντια στην λαίλαπα των μνημονίων που ερχόταν και το γεγονός αυτό την ανέκοψε βίαια!!!
ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ...

Οπλισμένοι με ρόπαλα, σιδηρογροθιές, μολότοφ, ανήκουν στους εγκληματίες του απλού ποινικού δικαίου που στόχο έχουν να τρομοκρατούν και να δημιουργούν επεισόδια ρουφώντας κάθε αντίδρασή του λαού.
Το μεγαλύτερο όπλο τους όμως είναι η ''επικοινωνία''!
Χτυπούν στο συναίσθημα για να παρασύρουν στις τάξεις τους, νεαρής ηλικίας άτομα κυρίως, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως οι νέοι άνθρωποι έχουν την επιθυμία να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει.
Εικόνες δυστυχίας  που χτυπούν στην καλοσύνη των ανθρώπων και προκαλούν οίκτο για τους''κατατρεγμένους'' της κοινωνίας.
Οι τρόποι πολλοί, ο κυριότερος όμως είναι μέσα από το διαδίκτυο  μέσω βίντεο που μπορούν να φτιάξουν την εικόνα που θέλουν.
Ζητούν ελευθερία καταπατώντας την ελευθερία των άλλων. 


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Και φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τους αριστερούς.Οι αξίες των αριστερών έχουν καταπατηθεί τόσο που χρειάζεται καλή γνώση της ιστορίας για να μπορεί οποιοσδήποτε από τους συγχρόνους μας να εκφέρει γνώμη. Μιας ιστορίας που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των εξουσιαστών.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ Η ΔΕΞΙΑ.
ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ - ΜΑΤΑ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.