ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ....


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 25/4/2023

Ο χαρακτηρισμός ενός ανθρώπου ως φασίστα έχει ακριβώς την ίδια σημασία με τον χαρακτηρισμό του κουμουνιστής...
Παράδοξο;
 Καθόλου, τα άκρα προέρχονται από το ίδιο αφεντικό, από τον ίδιο χώρο.
Και οι δυο πλευρές κάνουν ακριβώς οτι κατηγορούν πως τάχα κάνει η άλλη...
Καπηλεύονται έννοιες και τις διαστρεβλώνουν πχ όλοι πια θεωρούμε τους αριστερούς ΚΚΕδες, μεγάλο λάθος  οι αριστεροί οι αντάρτες που λένε πότε δεν είχαν κόμμα.
 Καπηλεύτηκαν την έννοια και φρόντισαν να σπείρουν μίσος ανάμεσα στο λαό ορίζοντας ως κουμουνιστές τους αντάρτες και φασίστες τους ταγματασφαλίτες.
Οι διαφορές μικρές μιας και ο κουμουνιστής είναι κατά βάθος ο μεγαλύτερος φασίστας που μέσα από τη διαστρέβλωση παίρνει όλες τις εξουσίες στα χέρια του γιατί γνωρίζει πως να μας χειραγωγεί με το φόβο...

Ποιος είναι αυτός που δε 'φοβάται' μην τον πουν φασίστα ή ρατσιστή κι απλά μαζεύετε και δε μιλά,δε διεκδικεί;
Στην πραγματικότητα ταγματασφαλίτες και δήθεν 'αντάρτες' ήταν ακριβώς το ίδιο. Κανείς τους δεν αγάπησε και δεν πολέμησε για την πατρίδα και οι δυο πλευρές έπαιζαν μπαλίτσα για το αφεντικό τους.

Όπως ήταν τότε έτσι είναι και σήμερα, η ίδια παράσταση με άλλο σκηνικό κι άλλους ηθοποιούς. Στη θέση των τότε κομμουνιστών έχουμε τους τάχα αναρχικούς (που αν ζούσε ο Μπακούνιν θα τους κρέμαγε σίγουρα με τόση διαστρέβλωση της θεωρίας του) τους ΜΚΟ και τους δήθεν 'πρόσφυγες'.

Στη θέση των ταγματασφαλιτών πάλι, έχουμε τους Χρυσαυγίτες που με μαεστρία φρόντισαν να αποδημήσουν τις έννοιες πατριώτης εθνικιστής κλπ.
Δεν είναι τυχαίο που άρχισαν να βάζουν αυτή την ταμπέλα μόλις εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή,  στους αστυνομικούς που σήμερα  τους πλακώνει στις φάπες ο κάθε τάχα αναρχικός αντιφασίστας, έτσι λένε τουλάχιστον, γιατί από πίσω απλά θέλουν την περιβόητη ειδική στρατιωτική αστυνομία που δεν είναι τίποτε άλλο από μαφιόζους μισθοφόρους... Συνηθισμένη και πάγια τακτική για όλα όσα θέλουν να ξεπουλήσουν ή να αλλοιώσουν.

Αν δούμε σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από εδώ, οποίος αγαπά και υπερασπίζεται την πατρίδα του, τα ήθη και τα έθιμά του είναι πατριώτης κι έτσι πρέπει να κάνει, εδώ είναι απλά φασίστας!!!!

Πολλές χώρες πλέον έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες όλων μας κι αντιδρούν και μόλις οι από 'πάνω' δουν αντίδραση τσουπ και η ταμπέλα του φασίστα γιατί;

Γιατί απλά θέλουν να γίνουμε όλοι πολίτες 'του κόσμου'.
Ένας αχταρμάς ανθρώπων χωρίς σκέψη χωρίς πατρίδα χωρίς αρχές,απλά  δούλοι....
Ένα απλό παράδειγμα είναι τα αγαπημένα μας σκυλιά η κάθε ράτσα έχει τα χαρακτηριστικά της, αν τα ανακατέψεις οτιδήποτε καλό έχει η κάθε μια θα αλλοιωθεί και στο τέλος θα χαθεί...

ΟΥΔΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ...


ΜΑΤΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.