ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 2020


Ο κύριος Νίμιτς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ‘CDRSEE‘ το οποίο κέντρο χρηματοδοτείται από το γνωστό ‘Open Society Fund – Macedonia’ του κύριου Σόρος και το οποίο έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και ..  χρηματοδοτείται και από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης…».

 Ο σκοπός του CDRSEE [CENTER FOR DEMOCRACY AND RECONCILIATION IN SOUTHEAST EUROPE] είναι με δυο λόγια, να ξαναγράψει την ιστορία στην νοτιοανατολική ευρώπη, στην περιοχή μας, για την «ειρήνη», την «δημοκρατία» και την «αγάπη». (όπως περίπου μας τα λένε και οι οικουμενιστές).
Ας δούμε κάποιες ομοιότητες οργανισμών που χρηματοδοτούνται από τον ΣΟΡΟΣ μπας κι ανοίξουν τα ματάκια και το μυαλό μας.

Επάνω είναι η σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και κάτω η σημαία του κόμματος του Ουράνιου τόξου!!!!


Να σημειωθεί πως ο κύριος Βοσκόπουλος αρχηγός και ιδρυτής του ουράνιου τόξου έχει πλήθος ΜΚΟ όπως και ο συναγωνιστής του Πέτρος Κωνσταντίνου αρχηγός και ιδρυτής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Ας δούμε κι άλλη μια περίεργη ''σύμπτωση'' σημάτων.
Επάνω η σημαία σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και κάτω η σημαία σήμα των ΑΝΤΙΦΑ!!!

Ο χρηματοδότης δισεκατομμυριούχος της παγκόσμιας ελίτ, Τζορτζ Σόρος, χρηματοδοτεί σε όλο τον κόσμο ομάδες ακτιβιστών για αποσταθεροποιήσεις και για να μειώσει το κύρος των κυβερνήσεων που είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Ο Γιώργος Σόρος δεν είναι Έλληνας. Λέει ο ίδιος, ότι ήταν ένας συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου στην κατεχόμενη Ουγγαρία.

Αντίστοιχες ομοιότητες βλέπουμε και στις αφίσες και τα σήματα του ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου με το ΚΚΕ! Η σφιγμένη γροθιά σήμα κατατεθέν και των δυο.



Οι παγκόσμιες ελίτ χρηματοδοτούν Ιδρύματα που χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους πολιτικα αντιπολιτευόμενα κόμματα και ομάδες απατεώνων στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Διοχετεύουν χρήματα για πολιτικούς σκοπούς. Στις ΗΠΑ, ο Soros και οι NeverTrumpers του χρηματοδοτούν ομάδες όπως το Black Lives Matter, η ANTIFA κλπ. για να αποσταθεροποιήσουν τις ΗΠΑ με πολιτική βία που ασκούν εναντίον Αμερικανών πατριωτών, συντηρητικών και όσων διαφωνούν με τους παγκοσμιοποιητές.

ΟΥΠΣ!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΑ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.