Συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη για την αστυνομική βία


Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα συγκέντρωση στην πλατεία Νέας Σμύρνης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία. 

Περιφερειακά της πλατείας Νέας Σμύρνης έχουν παραταχθεί κλούβες της αστυνομίας, ενώ στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. έχει φέρει και «Αύρα» για ρίψη νερού στο πλαίσιο της επιχείρησης.

Έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και στο κάλεσμα συμμετέχουν και πολλοί νέοι άνθρωποι, από διάφορες οργανώσεις και κάτοικοι της περιοχής, ενώ επικρατεί θυμός για τα περιστατικά αστυνομικής βίας που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. 

Σημειώνεται πως τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν παρατηρηθεί αρκετά περιστατικά αστυνομικής βίας, με τα επεισόδια στην Πανόρμου όπου υπήρξαν καταγγελίες -που η αστυνομία διαψεύδει- για εντελώς αυθαίρετη συμπεριφορά από άνδρες της ομάδας «Δράση», τη μη επιτυχημένη επιχείρηση ανακατάληψης της Πρυτανείας του ΑΠΘ, αλλά και τον ξυλοδαρμό πολίτη στην πλατεία Νέας Σμύρνης. 

zougla.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.