ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ''ΕΦΥΓΕ'' Η 33ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗ ΔΙΒΑΝΗ


Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της κληρονόμου του ξενοδοχειακού ομίλου Divani, Έλλης Διβάνη έριξε η ιατροδικαστική έκθεση.

Η Έλλη Διβάνη «έφυγε» αιφνίδια στον ύπνο της σε ηλικία μόλις 33 ετών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice, ο θάνατος της Έλλης Διβάνη οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, η Έλλη Διβάνη βρισκόταν στο σπίτι της στο Ψυχικό, μαζί με την μητέρα της, όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά της. Η 33χρονη έπεσε για ύπνο. Η μητέρα της την επόμενη ημέρα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της. Οι προσπάθειες των γιατρών που κλήθηκαν για να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.
Η κηδεία της 33χρονης Έλλης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.