Δημήτρης Λιγνάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων


Της Άννας Κανδύλη

Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο άνδρας που υπέβαλε στις Αρχές της προηγούμενης εβδομάδας την τρίτη μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό του από τον γνωστό ηθοποιό το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε στη μήνυση του όπως επίσης και ότι ο Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα. Κατόπιν αυτής της μαρτυρίας ο εισαγγελέας θα κρίνει πλέον αν ο ήδη κατηγορούμενος και προφυλακισμένος για δύο βιασμούς θα πρέπει να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων .

Την ίδια ώρα ο νομικός παραστάτης του μηνυτή Γιάννης Βλάχος ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών προκειμένου να διερευνηθεί το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία του σκηνοθέτη.

Όσον αφορά στην εισαγγελική έρευνα που διενεργείται για δεύτερο γνωστό ηθοποιό, ο όποιος φέρεται βάσει των έως τώρα καταγγελιών πως έχει αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες συναδέλφους του, πληροφορίες αναφέρουν ότι έως τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η έρευνα με καταθέσεις μαρτύρων, καταγγελλουσών και κλήση για εξηγήσεις στον ηθοποιό ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

enikos.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.