Έλενα Ακρίτα μετά την παραίτηση Λιγνάδη: ''Σειρά της Μενδώνη τώρα''

Δικαιωμένη νιώθει η Έλενα Ακρίτα μετά την εξέλιξη με την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Η γνωστή δημοσιογράφος ΄ριξε τα βέλη της και στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, λέγοντας ότι είναι ''σειρά της να παραιτηθεί τώρα.''
''Ο Δημήτρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο. Όταν έγραψα την είδηση (2/2/21) η Μενδώνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περί σκοπιμοτήτων’. Και δεν ντράπηκε. Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημητρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Όταν έγραψα την ειδηση (2/2/21) η Μενδωνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περι σκοπιμοτητων’. Και δεν ντράπηκε.
Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα.


Οι φήμες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί εκτός Εθνικού, άρχισαν το μεσημέρι της Τρίτης από μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, στην οποία έγραψε πως η Λίνα Μενδώνη φέρεται ότι ζήτησε την παραίτηση του ηθοποιού από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, χωρίς ν’ αναφέρει τον λόγο. Το σούσουρο που δημιουργήθηκε προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου, το οποίο διέψευσε τις πληροφορίες της κ. Ακρίτα.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.