Κλείνουν μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα, μανάβικα μετά τις 17:00 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



Μετά τις 17:00 το απόγευμα σήμερα αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουάριου, θα παραμείνουν κλειστά: μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και μανάβικα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εν μέσω του lockdown.
Αυτό έκανε γνωστό σήμερα, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Την ίδια στιγμή, υπενθύμισε ότι ανοιχτά θα μπορούν να είναι φαρμακεία, βενζινάδικα και περίπτερα.

Μάλιστα, προχώρησε σε διευκρινίσεις, λέγοντας πως στα σούπερ μάρκετ θα πωλούνται κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα είδη παροχής ζέστης.
Νωρίτερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, εξήγησε πως δεν εισηγήθηκε την αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών το Σάββατο, συμπληρώνοντας πως το θέμα θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες, έπειτα από τον συγχρωτισμό που παρατηρείται σε σούπερ μάρκετ. 

Τέλος, για το «μπάχαλο» με το take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική υποστήριξε πως η απαγόρευση δεν είχε λογική και τέτοιες αποφάσεις πρέπει να φιλτράρονται περισσότερο.

«Εμείς δείξαμε όμως ότι σεβόμαστε την Επιτροπή, αλλά επικράτησε η λογική στην εξυπηρέτηση του κόσμου» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των νέων μέτρων προστασίας υπογράμμισε πως στις 18:00 ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας και θα διαρκεί μέχρι τις 05:00 για τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.