Ιρακινός απειλούσε με τσεκούρι στο hotspot Θερμοπυλών




Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο hotspot Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Lamianow, χρειάστηκε να κινητοποιηθεί η αστυνομία όταν κλήθηκε να επέμβει σε συμβάν με πρωταγωνιστή έναν Ιρακινό -κατά τις πρώτες πληροφορίες- ο οποίος σε φρενήρη κατάσταση με ένα τσεκούρι ανά χείρας άρχισε να σπάει τζάμια και απειλούσε να κάνει κακό, επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημα του από το Υπουργείο Μετανάστευσης, να φιλοξενηθεί ο ίδιος και η οικογένεια του στο καμπ.

Εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους ωστόσο τα αντανακλαστικά που έδειξαν οι υπεύθυνοι του κέντρου ήταν άμεσα, με εκκένωσή του, ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιος, μέχρι να μπορεσει η αστυνομία να τον ηρεμήσει και να παραδώσει το τσεκούρι. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο.
protothema.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.