Εμβολιαστικός τουρισμός, προσφορά του Υπουργείου Υγείας και του επιτελικού κράτους!


Όσο το παλεύουν τόσες γκάφες κάνουν εκεί στην ψηφιακή διακυβέρνηση.
Τσάμπα πτυχία έχουν οι αρμόδιοι και λογικό αφού στα κολέγια πληρώνεις, δεν δίνεις εξετάσεις κι αν γράψεις καλά μπαίνεις....

Αφού λοιπόν είδαν πως δε μπορούν, είπαν να κάνουν δώρο στους πολίτες τον εμβολιαστικό τουρισμό!

Οι καταγγελίες από προχθές δίνουν και παίρνουν. Υποτείθεται πως οι πρώτοι εμβολιασμοί θα γίνουν στις ηλικίες άνω των 85. Αμ δε! Νεότατοι πολίτες λαμβάνουν μηνύματα για ραντεβού που δεν έκλεισαν ποτέ. Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζουν οι ασφαλισμένοι. Ασφαλισμένος που διαμένει στην Ρόδο του ήρθε μήνυμα να πάει να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Σε άλλον πολίτη του ήρθε να πάει να εμβολιαστεί στο Μαρούσι, μόνο που ο άνθρωπος  μένει  μόνιμα  στην Κεφαλλονιά!
Την ίδια έκπληξη είχε κι ένας ηλικιωμένος από την Σύρο όπου του ήρθε μήνυμα να πάει να εμβολιαστεί στο Παίδων στην Αθήνα!
Ο κατάλογος δεν έχει τέλος...
Αν ήταν σκετς θα ήταν αστείο ...Όμως είναι η πραγματικότητα που ζούμε εδώ και πολύ καιρό κι όσο πάει γίνετε χειρότερο.
Η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων τα έκανε μούσκεμα και σε αυτό αλλά ζητά και πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.




Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.