Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Ποροσένκο



Ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, 55 ετών,  διαγνώστηκε αυτή την εβδομάδα ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2 και  εισήχθη σε νοσοκομείο με διπλή πνευμονία, ενημέρωσε χθες Σάββατο η σύζυγός του.

Ο Ποροσένκο 'νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Κιέβου', λέει η Μαρίνα Ποροσένκο σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Facebook.

''Παρότι ο σύζυγός μου έχει διπλή πνευμονία, έχει ισχυρή θέληση και τη δείχνει στον αγώνα εναντίον της ασθένειας'', διαβεβαίωσε η ίδια.

Ο Ποροσένκο γνωστοποίησε την Τρίτη ότι διαγνώστηκε θετικός στον SARS-CoV-2 και πρόσθεσε ότι θα δεχόταν ιατρικές φροντίδες και θα παρέμενε σε καραντίνα 'στο σπίτι του.

Από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ουκρανία, αρχηγός του κράτους στην πρώην σοβιετική δημοκρατία από το 2014 ως το 2019, ο Ποροσένκο πάσχει από διαβήτη, νόσο που αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα και θεωρείται πως αυξάνει τη θνητότητα της COVID-19.

Στην Ουκρανία καταγράφονται επίσημα 4.300 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 σε σύνολο 222.000 και πλέον μολύνσεων από τον SARS-CoV-2 σε περίπου 40 εκατομμυρίων κατοίκων.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.