Οι Αρμένιοι επιστρέφουν απ' όλο τον κόσμο για να πολεμήσουν για την πατρίδα τους


Πολλές “πτήσεις καθήκοντος” που αυτές τις ημέρες γίνονται, όλες με προορισμό την Αρμενία! Αρμένιοι της διασποράς εγκαταλείπουν δουλειές, οικογένειες, φίλους και συγγενείς, επιβιβάζονται στα αεροπλάνα και σπεύδουν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της χώρας τους, έναντι της τουρκικής επίθεσης που χρησιμοποιεί βεβαίως τους Αζέρους…

Η αποφασιστικότητα ενός λαού να υπερασπίσει την πατρίδα του είναι το πρώτο και πιο σημαντικό όπλο για τη νίκη. Οι Αρμένιοι δείχνουν ότι το διαθέτουν…
Νέα πλήγματα, τα οποία ακολούθησαν ισχυρές εκρήξεις, συντάραξαν σήμερα την πρωτεύουσα της περιοχής του Ναγκόρνο Καραμπάχ, το Στεπανακέρτ, όπου μαίνονται συγκρούσεις μεταξύ Αρμένιων αυτονομιστών και δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Γύρω στις 09.30 (τοπική ώρα, 08.30 ώρα Ελλάδας) ήχησαν σειρήνες της αεράμυνας στην πόλη, λίγο πριν σημειωθούν οι εκρήξεις. Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν από την πλευρά τους δήλωσαν ότι προχώρησαν σε «αντίποινα» ύστερα από την εκτόξευση ρουκετών από Αρμένιους αυτονομιστές από το Στεπανακέρτ.

https://www.militaire.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.