Νέο βίντεο του Τράμπ μέσα από το νοσοκομείο




Ο πρόεδρος Τράμπ ανέβασε νέο βίντεο στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου πως αισθάνεται «πολύ καλύτερα» και υποσχέθηκε πως «θα επιστρέψει σύντομα» στην Ουάσινγκτον.

«Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά», παραδέχθηκε ο αρχηγός του ισχυρότερου κράτους του κόσμου, ο οποίος εισήχθη προχθές Παρασκευή σε ειδική πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ, στη Βηθέσδα (Μέριλαντ), όχι μακριά από την αμερικανική πρωτεύουσα.

«Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα», είπε, διότι «είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της», όπως πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν.
Ο 74χρονος πρόεδρος ανέφερε ακόμη πως δεν «είχε άλλη επιλογή» παρά να ρισκάρει να εκτεθεί στον SARS-CoV-2, καθώς δεν θα μπορούσε να «κλειδωθεί» στον Λευκό Οίκο για την προστασία του, έπρεπε να είναι «μπροστάρης»

«Όταν είσαι ηγέτης, είσαι υποχρεωμένος να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα», ανέφερε, προσθέτοντας πως «κανένας μεγάλος ηγέτης δεν το έκανε ποτέ αυτό» — να κλειστεί μέσα — μοιάζοντας να προσπαθεί να αντικρούσει τις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κορονοϊού.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.