Κύπριοι φοιτητές έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα: «Ερντογάν, το Βαρώσι θα σε εκδικηθεί!»
Έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα βρεθηκαν Κύπριοι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., για να διαμαρτυρηθούν για το παράνομο άνοιγμα μέρους της παραλίας των Βαρωσίων από την Τουρκία και το ψευδοκράτος.

«Η κίνηση του Σουλτάνου και του ψευδοπρωθυπουργού να ανοίξουν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου συνιστά ύβρη. Η συνεχής όμως επίκληση του Διεθνούς Δικαίου ουδόλως ιδρώνει το αυτί του Ερντογάν αφού, ένεκα της τουρκικής ισχύος, έχει πάγια τακτική το γκριζάρισμα ξένων γι’ αυτόν περιοχών και την εν συνεχεία διεκδίκησή τους μέσω διαπραγματεύσεων ή/και όχι», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι Κύπριοι φοιτητές

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. είναι η αρχαιότερη φοιτητική παράταξη στην Αθήνα και συμμετέχει στον σύλλογο της ΕΦΕΚ για 51 χρόνια αφού ιδρύθηκε το 1968. «Είμαστε η μοναδική αυτόνομη παράταξη, δηλαδή δρούμε ανεξάρτητα από κομματικά συμφέροντα. Μας απασχολούν τα φοιτητικά προβλήματα και έχουμε ιδιαίτερες εθνικές ευαισθησίες για το πρόβλημα της Κύπρου».Ερντογάν, το Βαρώσι θα σε εκδικηθεί!

Η κίνηση του Σουλτάνου και του ψευδοπρωθυπουργού να ανοίξουν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου συνιστά ύβρι. Η συνεχής όμως επίκληση του Διεθνούς Δικαίου ουδόλως ιδρώνει το αυτί του Ερντογάν αφού, ένεκα της τουρκικής ισχύος, έχει πάγια τακτική το γκριζάρισμα ξένων γι' αυτήν περιοχών και την εν συνεχεία διεκδίκησή τους μέσω διαπραγματεύσεων ή/και όχι. Οι διαπραγματεύσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και η διαχρονική απενεχοποίηση της … Δείτε περισσότερα

https://www.newsbreak.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.