Επενέβη η Αστυνομία για την απομάκρυνση των Ρομά στον κόμβο Σταδίου (φωτο-βίντεο)


Με επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων αποχώρησαν προ ολίγου από τον κόμβο Σταδίου, επί της εθνικής οδού, οι συγκεντρωμένοι Ρομά.

 

Ειδικότερα, κι ενώ η κυκλοφορία στο δρόμο έχει διακοπεί, ομάδα 20-30 νεαρών στο σημείο είχε ανάψει φωτιές, καίγοντας κάδους και λάστιχα. Με συνθήματα ζητούσαν δικαιοσύνη για το θάνατο του 18χρονου Ρομά που έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό στη Μεσσήνη, πετώντας κροτίδες και βρίζοντας διερχόμενους. Η κατάσταση έκρυθμη, καθότι από νωρίς το απόγευμα οδοφράγματα είχαν στηθεί τόσο στα Αη Βασιλιώτικα, όσο και στον κόμβο Αγίου Δημητρίου.




Η Αστυνομία παρακολουθώντας διακριτικά τις εξελίξεις προχώρησε σε επέμβαση πριν λίγη ώρα, απωθώντας τους Ρομά από την εθνική οδό προς τον καταυλισμό τους στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, άνδρες της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας εκδίωξαν τους Ρομά, ώστε να σπεύσουν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς.



https://www.agrinionews.gr/

 

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.