Με δάκρυα στα μάτια οι Αμμοχωστιανοί βροντοφωνάζουν: «Δεν θα προσκυνήσουμε 1000 χρόνια κι αν περάσουν» (video)

 



Με διαμαρτυρίες, πανό και συνθήματα, οι κάτοικοι της Αμμοχώστου δίνουν το παρών και απαιτούν να σταματήσει η τουρκική επέλαση στα πάτρια εδάφη τους.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαδικασίες του ψευδοκράτους να ανοίξει μέρος της περίκλειστης πόλης που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων, συγκεντρώθηκαν οδόφραγμα της Δερύνειας αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους Τούρκους να λεηλατήσουν τις περιουσίες τους που τους στέρησε ο κατοχικός στρατός.

«Δεν θα προσκυνήσουμε 1000 χρόνια κι αν περάσουν, δεν πεθαίνουμε σκλάβοι. Εκεί είναι οι αναμνήσεις μου. Οφείλω, έχω χρέος κάποια στιγμή να τα ξαναπάρω», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια μια ξεριζωμένη κάτοικο

 

 ttps://www.newsbreak.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.