Η Ελλάς σε κίνδυνο και τα ΜΜΕ τρομοκρατούν


Η Ελλάς βρίσκεται σε κίνδυνο και τα ΜΜΕ τρομοκρατούν με ιούς και τυφώνες αλλά για τη μεγαλύτερη προδοσία των τελευταίων ετών δε μιλά κανείς.

Με εντολή και πιέσεις της Γερμανίας η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παραχωρήσει νησιά και το μισό Αιγαίο  στους Τούρκους.

Το σχέδιο μάλιστα θα εφαρμοστεί με πονηρό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στα νησιά φτάνουν Γερμανοί αστυνομικοί της Europol με σκοπό να γίνει διχοτόμηση των νησιών, όπως έγινε και στην Κύπρο με αφορμή τους μετανάστες.
 
 Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ώστε να δοθεί στους Τούρκους η δυνατότητα να μπουν στα νησιά με πρόσχημα την προστασία των μουσουλμανικών πληθυσμών!!!

o Πρωθυπουργός ....κάτι είπε για διπλές σημαίες και σε περιοχές των νησιών με στρατοφύλακες  Europol.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.