Αλεξανδρούπολη: Ένοχος και ο κτηνοτρόφος και οι Τούρκοι



Ένοχος κρίθηκε τελικά από το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ο Φεριώτης κτηνοτρόφος, για παράνομη βία κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά ευτυχώς ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ενώ ένοχοι κρίθηκαν και οι Τούρκοι που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και συνεπλάκησαν μαζί του, εκτός από τις γυναίκες. 

Αθωώθηκε για την κατηγορία της ρατσιστικής βίας, αλλά καταδικάστηκε για παράνομη βία, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Αυτή είναι η ετυμηγορία που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ενώ να επισημάνουμε ότι η Εισαγγελέας είχε ζητήσει επίσης την ενοχή όλων, χωρίς όμως την εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου για το νεαρό κτηνοτρόφο. Πρόταση που φαίνεται ότι αποδέχθηκε το δικαστήριο και έτσι η σοβαρότερη κατηγορία, αυτή της ρατσιστικής βίας που εντελώς παράλογα του είχε απαγγελθεί, “έπεσε” και δεν του επιβλήθηκε ποινή γι’ αυτήν.   
Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση πολλοί συντοπίτες του κτηνοτρόφου από τις Φέρες, με επικεφαλής τους Προέδρους του Αγροτικού Συλλόγου Κώστα Αλεξανδρή και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κώστα Δουνάκη, αλλά και μέλη του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πάρη Παπαδάκη και τα μέλη Χρήστο Παπαδάκη και Αναγνωστόπουλο. Επίσης ήταν εκεί απλοί πολίτες της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για στήριξη του συναδέρφου τους που δικάζεται βάση του αντιρατσιστικού νόμου με την άδικη κατηγορία για άσκηση “παράνομης βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”.

https://www.evros-news.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.