Οι ξένοι απαιτούν να "σκοτώσουμε" την αμυντική βιομηχανία


Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Θεόφιλος Βασιλείου μιλά για τις περιπέτειες μιας από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για χαμένες ευκαιρίες που χάθηκαν ουσιαστικά με απαίτηση των ξένων, που θέλουν να μην απομείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα σ’ ότι έχει να κάνει με την αμυντική βιομηχανία.
Ο κ.Βασιλείου απαντά για το νέο τυφέκιο που η Ελλάδα ήδη έχει, αλλά παρόλα αυτά συζητά να αγοράσει άλλο από το εξωτερικό και μάλιστα χωρίς να γίνει ούτε καν έρευνα αγοράς.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και τα όσα αναφέρονται στη συζήτηση για την πρόταση των Ρώσων να κατασκευάζονται στο Αίγιο Καλάσνικοφ! Γιατί δεν προχώρησε; Η απάντηση στην συνέντευξη του κ.Βασιλείου.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ένα: Ήθελαν οι κυβερνήσεις μας αμυντική βιομηχανία; Θέλει αμυντική βιομηχανία και η σημερινή κυβέρνηση;

https://www.militaire.gr/



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.