Ληστεία σε περίπτερο στην Αταλάντη


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τραυματισμένος στην πλάτη και τον λαιμό νοσηλεύεται περιπτεράς από την Αταλάντη, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στο κέντρο της πόλης.

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε περιπτεράς στην Αταλάντη, από κακοποιό που τον μαχαίρωσε προκειμένου να τον ληστέψει.


Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος περιπτεράς έχει τραυματιστεί στην πλάτη και το λαιμό και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο δράστης δεν δίστασε να επιτεθεί στο περίπτερο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, γύρω στις 23:00 το βράδυ, με κόσμο να βρίσκεται ακόμα στην πλατεία, ενώ κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπό.


Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης έφυγε από το σημείο με τα πόδια και οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.